TJ SOKOL Dobříš - Aktuální výsledky – 15. 11. 2008
Datum 23.1.2009 19:40:00 - Téma: Florbal muži
TJ Sokol Dobříš - FBK Wildcats Praha - 1:5 (1:2, 0:1, 0:2)
     Na další klání v naší florbalové soutěži, jsme zavítali do sportovní haly v Kunraticích na okraji prahy. Nová, epesně vypadající hala nás však přivítala nepříliš příjemně. Bohužel zde ještě nejsou nainstalovány žaluzie na prosklených částech haly, takže slunce nepříjemně prosvítá na hrací plochu, kde velice výrazně zhoršuje viditelnost při hře. Nicméně tento nedostatek je pouze jediný a pro oba týmy stejný a tudíž se na něj nelze vymlouvat.
     Zápas začal ve velkém tempu a už po dvou minutách byl stav 1:1. Do konce vyrovnané první třetiny se Wildcatům podařilo vstřelit ještě jednu branku a nás čekalo dohánění nepříjemného manka. Jenže od začátku druhé třetiny byl soupeř jednoznačně lepším týmem a přehrával nás ve všech parametrech. Naše bojovnost nebyla žádným způsobem úspěšná a tak jsme si museli přiznat, že spravedlivě dostáváme "klepec" a bodový příděl nás tentokrát nečeká.

Branky a asistence za Sokol Dobříš:
Martin Fic (Honza Vrba)

SK Praha 4 IB Vodolka - TJ Sokol Dobříš - 4:4 (1:0, 3:1, 0:3)
     Vodolka je tým se kterým jsme se již jednou střetli a naše vzpomínky na zápas nejsou zrovna nejkrásnější. Mnohým z nás se v paměti vybavily obličeje arogantních rozhodčích, kteří nás v posledním vzájemném zápase pěkně ,,vořezali,, a také ostudná prohra 3:9. Nicméně hra Vodolky je na hodně slušné úrovni a jak se tak říká, my na ni prostě zahrát neumíme. Naprosto zaslouženě se hráči Vodolky ujali vedení a v půlce zápasu vedli už 3:0. A ještě 8 minut před koncem zápasu vedla bezpečně 4:1. Jenže pak se asi ukonejšili vedením a začali hrát klasického ,,zanďoura,,. To byl pro nás signál a my začali naplno rozjíždět svou ofenzivní sílu. Během 2 minut byl stav 4:3 a minutu před koncem jsme srovnali na 4:4, dokonce jsme sahali i po neuvěřitelném obratu, ale vítěznou branku se nám vstřelit nepodařilo. Vydřeli jsme tak alespoň cenný bod za remízu 4:4.

Branky a asistence za Sokol Dobříš:
Jarda Šimek (Martin Fic)
Martin Fic (Jarda Šimek)
Tomáš Kadlec (Vláďa Drnec)
Honza Vrba (Petr Veselý)