TJ SOKOL Dobříš - Florbal muži sezóna 2018/2019
Datum 5.9.2019 21:20:00 - Téma: Florbal muži
     Muži prošli před touto sezonou procesem omlazení. B-tým byl zcela nově složen z navrátilců a z juniorů našeho oddílu. Cíle byly nastavené jasně – vytvořit tým, který ví, jakou hrou se chce prezentovat, táhnoucí za jeden provaz a bude si rozumět nejen na hřišti. Před startem ročníku jsme nově zařadili pohár od Českého Florbalu, ve kterém jsme sehráli několik kvalitních zápasů a hlavně jsme tuto akci pojali jako teambuilding a začlenění nových tváři. Celou sezonu jsme předváděli kvalitní výkony, leč se nám nepodařilo eliminovat určité negativní výkyvy (potýkali jsme se především s nízkým procentem využití střeleckých příležitostí).
     Na konci ročníku jsme patřili mezi týmy s nejlepší obranou (druhý nejmenší obdržený počet branek) a naše hra do útoku byla podpořena také obrovskou vyrovnaností. Co se sbírání kanadských bodů týká (10 hráčů vstřelilo alespoň 5 branek a 8 borců se dostalo přes 12 kanadských bodů). Sečteno podtrženo konečné 4. místo a postup do vyšší soutěže nás neminul.
     Muži jenž společně nastupují již několik sezon, společně s několika matadory, kteří mužskou složku na Dobříši založili do posledních zápasů bojovali o konečnou 3. pozici. Ta zajišťovala postup do vyšší soutěže. O jeden bod jim tato pozice unikla. I tak se ovšem jednalo o úspěšnou sezonu, ve které jsme odehráli mnoho kvalitních zápasů.

     Odkaz na statistiky - Statistiky TJ Sokol Dobříš