TJ SOKOL Dobříš - Florbal muži - sezóna 2005-2006
Datum 30.1.2007 19:40:00 - Téma: Florbal muži
     Rok 2006, byl pro naše mužstvo velmi úspěšný, protože jsme vyhráli Jihočeskou florbalovou ligu. Sice to nebylo poprvé, ale zase to bylo vítězství jednoznačné. Celý průběh ligy, od začátku až do konce, jsme nikoho na první „flek“ nepustili. Z 20 zápasů jsme prohráli jen 2.
     Jelikož jsme měli obrovskou radost z titulu a postupu do výší ligy, tak jsme chtěli toto fenomenální vítězství náležitě oslavit. Proto jsme hned po posledním odehraném zápase, který jsme hráli v domácím prostředí, naskákali na „alegorický vůz“ a vydali se na vítěznou projížďku městem.



     Myslím si, že to bylo zakončení sezóny jak se patří a oslavy jsme přežili všichni ve zdraví. Následovala skoro 5-ti měsíční pauza do začátku dalšího ligového ročníku, kterou jsme využili nejen k odpočinku, ale i k přípravě na 2. ligu, do které jsme postoupili a která je zase o něco náročnější nejen herně, ale i fyzicky. A tak jsme si udělali v květnu a září takové malé soustředění a vyrazili jsme na kolech poznávat krásy naší země a samozřejmě si trochu vylepšit naší fyzickou kondici. V květnu to bylo na Šumavu, kde nás čekaly náročné a dlouho nekončící kopce, zato v září, jsme vyrazili k Třeboni, kde byla zase příjemná rovina, ale strašně otravní komáři. Oba výlety dopadly na jedničku, a tak byla velká škoda, že jsme nemohli jet všichni z týmu. Byli jsme ale moc rádi, že jsme nejen udělali něco pro sebe, ale že jsme také spojili příjemné s užitečným. Už se těšíme, až to opět zopakujeme.