TJ SOKOL Dobříš - 7. a 8. zápas ligy 2013/2014
Datum 3.12.2013 23:02:45 - Téma: Florbal muži
     Dne 2.11. 2013 jsme vyrazili hrát do Prahy do haly Eagles Praha, kde jme měli odehrát další dva duely. Čekali nás soupeři podobné kvality, jakou máme my a byla to pro nás šance.
     TJ Sokol Dobříš 10 : 1 TJ Sokol Královské Vinohrady „C“ (6:0) (0:0) (4:1)
     Tento zápas my opravdu hodně připomínal utkání proti Wizardům, jelikož jsme také vedli po první třetině vysoko a druhá třetina také skončila 0:0. Ale zpět k tomuto utkání. Už od prvních minut bylo vidět, že naši hráči mají skvělý střelecký den. Soupeř jel za stavu 6:0 trestný samostatný nájezd, který neproměnil.
     Na konci mohlo být scóre i 10:0, ale soupeř si nechtěl utrhnout ještě větší ostudu než utrpěl a podařilo se mu tři minuty před koncem vstřelit čestnou branku. Utkání bylo radost pozorovat a já se u toho ohromně bavil.
     Branky: 3x Kašpar Vít, 3x Teringl Evžen, 2x Vrba Jan, Melša Přemysl a Bolek Matouš
     Asistence: 2x Vrba Jan, Prusík Filip, Teringl Evžen, Paul Vojtěch a Bolek Matouš

     Kings Praha 8 : 13 TJ Sokol Dobříš (1:4) (4:3) (3:6)
     Kdo sledoval utkání nemohl uvěřit, co se vše dokázalo stát při tomto zápase. Nespočet branek, vyhrocených situací, závarů a dalších momentů, které se snad ani nedají popsat.
Za soupeře hrál extraligový trenér Mladé Boleslavi, takže jsme věděli, že nám způsobí dost starostí, ale to že dá dvě branky stylem, jaký dal Granlud na MS v ledním hokeji, to čekal asi málokdo. Jelikož jsme se po druhé třetině rozhodli, i díky těmto momentům, co předvedl, na něj nasadit osobní obranu. Bylo to nejlepší, co jsme mohli udělat, náš hráč a tedy i extraligový trenér měli ze hry absolutní minimum, a tak se hrálo prakticky 4:4, ale bylo to účinné. Zápas byl hodně vyhecovaný, a tak jsme byli rádi, že jsme tento den brali 6bodů za 2výhry, opravdu skvělý výkon, co jsme předvedli ! Střelecká jako blázen !
     Branky: 4x Kašpar Vít, 3x Šimek Jaroslav, 2x Vrba Jan, Švancar Petr, Melša Přemysl, Bolek Matouš a Paul Vojtěch
     Asistence: 2x Vrba Jan, 2x Bolek Matouš, 2x Teringl Evžen, Švancar Petr, Šimek Jaroslav, Melša Václav, Kašpar Vít, Prusík Filip a Paul Vojtěch