TJ SOKOL Dobříš - 3. a 4. zápas ligy 2013/2014
Datum 2.12.2013 23:35:41 - Téma: Florbal muži
     Dne 12.10. 2013 jsme vyrazili hrát na SH Děkanku, kde nás čekali dva silní soupeři. Našimi soupeři byl FBK Olymp Praha a IBK Kubánský klan.

     TJ Sokol Dobříš 1 : 7 FbK Olymp Praha (0:1) (1:4) (0:2)
     Tento zápas bych raději nekomentoval, protože mě opravdu nebaví hodnotit výkon soupeře, ale raději ten náš a ten bych zhodnotil jednoduše a to takto: Nebyli jsme jednoduše na hřišti.
     Náš jediný gól padl po samostatném nájezdu a to díky bohu, že ho náš střelec proměnil, protože by bylo opravdu ostudné prohrát s 0 na kontě.
     Branky: Drnec Vladimír
     Asistence: -

     IBK Kubánský Klan 5 : 6 TJ Sokol Dobříš (0:1) (3:3) (2:2)
     Naše soupeře jsem moc dobře znal, protože jsem měl tu čest za ně odchytat dvě utkání mezi sezónami. Věděl jsem, že Klanu moc nesedí hrát do těla, takže jsme si před zápasem řekli, že přesně tak musíme hrát. Musím moc pochválit všechny naše hráče, protože plnili svoje úkoly výborně. Soupeř nás taky téměř k ničemu nepouštěl, ale i přesto se nám podařilo vstřelit první branku, za stavu 1:0 byl soupeři správně odpískán samostatný nájezd, ale ten soupeř neproměnil. V druhé třetině jsme navýšili již na 2:0. Téměř přesně v polovině utkání dostal do hry naše soupeře nepochopitelně rozhodčí, uznal jim totiž branku, která nebyla. Byla to tyč ! Opravdu nepochopitelné, ale náš tým to ještě víc nakoplo, během necelé minuty jsme totiž 2x scórovali a také to bouřlivě oslavovali, jelikož jsme si cenili spravedlnosti. Zbylý utkání byl maximálně vyhecovaný a branky padaly v pravidelných intervalech, a proto jsme si cenili této výhry. I díky tomu, že soupeř byl v tu chvíli průběžně na 1.místě.
     Branky: 2x Kašpar Vít, Švancar Petr, Prusík Filip, Kadlec Tomáš a Bolek Matouš
     Asistence: 2x Paul Vojtěch, Brabec Jakub a Drnec Vladimír