TJ SOKOL Dobříš - 19. a 20.kolo Ligy 2012/13
Datum 15.7.2013 23:14:28 - Téma: Florbal muži
     TJ Sokol Dobříš 5 : 2 FBC Dynamis (1:2) (2:0) (2:0)
     Do zápasu jsme vstoupili klidně, jelikož v tomto zápase nám prakticky o nic nešlo, ikdyž porazit tento nejslabší tým ligy jsme měli velký a chtěli jsme mu tak oplatit šťastnou výhru z prvního zápasu. Do zápasu jsme vstoupili hodně nervózně a výkon byl mizerný, brzo jsme inkasovali a nehráli vůbec to co jsme chtěli.

     Sestava sezóny 2012/2013
     Ke konci první třetiny jsme srovnali, ale opět jsme inkasovali jako v předchozích zápasech před koncem třetiny a to čtrnáct sekund do konce první třetiny. O pauze jsme si k tomu něco málo řekli a v klidu se vrhli do dalších dvou třetin, které jsme obě dvě opanovali 2:0 a s celkovým scóre 5:2 oplatili porážku z prvního zápasu.
     Branky: 2xVrba Jan, 2x Šimek Jaroslav a Teringl Evžen
     Asistence: 3x Teringl Evžen, Melša Václav a Šimek Jaroslav

     Fbk 1996 Příbram 3 : 12 TJ Sokol Dobříš (1:4) (2:2) (0:6)
     Stejná story jako v prvním zápase, jediná naše motivace byla oplatit Příbrami porážku z prvního zápasu, kde vyhráli aniž by věděli jak to dokázali. Aneb v tomto zápase si Příbram opět připadala jak v Iráku na střelnici. Dokázali jsme vstřelit dvě rychlé branky a od toho se odrazili do dalšího průběhu zápasu. Celý zápas se hrál v duchu nahoru dolů a bylo se na co koukat před oběma brankami, ačkoli náš tým měl více ze hry, tak Příbram klasicky měla nejvíce šancí z brejků.
     Branky: 3x Šimek Jaroslav, 2x Kašpar Vít, 2x Prusík Filip, 2x Kadlec Tomáš, Paul Vojtěch, Vrba Jan a Melša Václav
     Asistence: 4x Teringl Evžen, 2x Vrba Jan, 2x Kadlec Tomáš, 2x Švancar Petr, Šimek Jaroslav a Kašpar Vít

     Sezóna pro nás skončila fantasticky. Po losování ligy jsem náš tým viděl na přibližně 3. až 6.místě a my dokázali skončit druzí a hrát s nejlepším týmem ligy vyrovnané dvě partie, kde jsme jednou zvítězili my a podruhé soupeř. Dokonce v našem týmu jsou i statistické úspěchy, kde máme nejlepšího střelce ligy, nejlepšího přihrávajícího ligy a nejlepšího brankáře ligy. Jako tým jsme byli nejlepší v oslabení, kde máme fantastickou procentuelní úspěšnost téměř 83% a tak se ukázalo, že jsme se jako tým uměli vždy semknout a pořádně bránit. Dostali jsme nejméně branek v soutěži a jako druhý tým jich nejvíce vstřelili. Dokázali jsme i krotit své vášně a nebyli jsme tak vylučovaní jako v předchozích sezónách, což je určitě velké pozitivum. Chtěl bych poděkovat celému týmu a všem zúčastněním za báječnou sezónu plnou hezkých vzpomínek.