TJ SOKOL Dobříš - 8. a 9.kolo Ligy 2012/13
Datum 6.1.2013 22:35:11 - Téma: Florbal muži
     FBC DYNAMIS 3 : 1 TJ Sokol Dobříš (0:0) (1:0) (2:1)
     K tomuto zápasu se mi vyjadřuje nelehce. Vstoupili jsme do zápasu jako jasní favorité, náš celek ná druhém místě zatímco soupeř byl poslední. Tento zápas se nám nedařilo vůbec nic a s týmy, které se proti nám naopak vyhecují a nemají co ztratit se nám tradičně nedaří.
     Brankář soupeřů měl nejspíše životní štěstí, protože by ten den chytil i snad „rýmu v poušti“. Po první třetině byl stav 0:0 a utkání bylo hodně nervózní, soupeři se v druhé části dostali do vedení na které jsme byli schopni vyrovnat na začátku třetí třetiny. Poté nastala hrubice zápasu, kdy jsme si nechali dát v naší přesilovce branku. Zmohli jsme se jen na powerplay, kde jsme inkasovali opět po další hloupé chybě třetí branku a darovali soupeři předčasně dárek k Vánocům v podobě 3bodů. Poznámka jen taková, že soupeř předtím získal pouze jeden bod za remízu.
     Branky: Drnec Vladimír
     Asistence: Brabec Jakub

     TJ Sokol Dobříš 12 : 4 TJ Sokol Břevnov „B“ (5:1) (3:1) (4:2)
     Do zápasu jsme vstupovali jako rovnocenní soupeři, ale jaký uragán proběhl ten zápas a zničil soupeře to jsem dlouho neviděl. Soupeř byl naprosto zaskočený první třetinou, kterou prohrál 5:1. Hráli jsme výborně kombinačně, vyvarovali se zbytečných chyb až na gól, který jsme obdrželi ihned po buli, po 2.vstřelené brance, ale ihned jsme se oklepali. Ve druhé třetině a třetí jsme zvyšovali stav a zaslouženě vyhráli. Sám rozhodčí, který nás pískal i v prvním utkání se mě ptal, co se to s námi stalo a byl velice udivený
     Branky: 4x Kašpar Vít, 4x Teringl Evžen, Šimek Jaroslav, Paul Vojtěch, Kadlec Tomáš a Vtípil Tomáš
     Asistence: 5x Vrba Jan, 2x Vtípil Tomáš, Brabec Jakub, Teringl Evžen a Kašpar Vít

     Po téměř půlce sezóny ke které chybí jediný zápas jsme stále DRUZÍ !