TJ SOKOL Dobříš - Aktuální výsledky – 18.10. 2009
Datum 20.10.2009 21:20:00 - Téma: Florbal muži
     Po delší pauze mezi loňským a letošním ročníkem středočeské florbalové ligy, zahájili jsme na konci září další florbalovou sezónu. V té nás letos čeká dosti obměněná skupina, takže týmů, se kterými se známe z let předchozích, je jen pár a těžko tak můžeme předem odhadovat, jak se nám bude dařit. Čeká nás celkem 18 klání, což je oproti loškým 24, celkem málo, no a tak je každý zápas o to důležitější, jelikož na napravení případných chyb prostě nebude čas.
     Hned na úvod ligy nás čekal celkem známý celek SK B.U.H. Praha, který známe z předchozích let a držíme s ním celkem nelichotivou bilanci: dva zápasy, dvě prohry a skóre 8:22 . Navíc nám pro tento souboj chyběli dva hráči, kteří jsou pravidelnou silou našeho celku. Zápas se pro nás vyvíjel velmi dobře, avšak i po našem vedení 3:1 a bohužel neproměněném nájezdu skončil dost nešťastně 3:3.
     Dalším soupeřem nám byl ambiciózní tým Benešova. Zápas se odehrával ve velkém tempu a ani jeden z týmů si nevynutil převahu, ať už územní, střeleckou nebo jakoukoli jinou. My jsme začali dobře a po několika minutách vedli, jenže benešováci během 8mi vteřin dokázali srovnat. Tento kousek se opakoval ještě jednou avšak po 2 třetinách se nám podařilo odskočit na 2 branky a tento rozdíl udržovat. Osudná byla poslední dvouminutovka kdy se Benešovu podařilo snížit na rozdíl jediné branky, v oslabení si vynutit standardní situaci u nás před brankou a vinou špatně postavené zdi srovnat na konečných 5:5 necelých 30 vteřin před koncem zápasu.
     Otrávení z předchozího ztraceného vítězství nastoupili jsme proti týmu, který si říká Black Angels. Co k tomuto utkání dodávat? Podařilo se nám zvítězit 7:2. Celý zápas byl v naší režii, soupeře jsme téměř k ničemu nepustili, a když už ano, náš gólman Petr Bláha zachytal fakt excelentně. Čtyřmi góly se zaskvěl Tomáš Pleticha, kterému teď říkáme ,, kalašnikov,,. Ikdyž některé fanynky preferují přezdívku ,, koloušek,,. Co se Tomáše týká, ještě v zápase s Benešovem nastřílel hattrick, a vypadá to, že je slušně rozjetej, tak snad mu forma vydrží

Tabulka po 4 odehraných zápasech



Kanadské bodování teamu Sokol Dobříš k 5.11.2009