TJ SOKOL Dobříš - Aktuální výsledky – 21. 12. 2008
Datum 23.1.2009 19:50:00 - Téma: Florbal muži
Red Dragons Hořovice - TJ Sokol Dobříš - 5:5 (1:3, 4:0, 0:2)
     Také s týmem Red Dragons Hořovice jsme se již jednou utkali a zápas vyzněl celkem pohádkově a jednoznačně pro nás, tudíž nám byla souzena role favorita a drakobijce tohoto zápasu. Odstartovali jsme parádně a po dvou rychlých kombinacích uštědřili jsme protivníkovi hned dva krvavé zásahy. Pak ale přišel náhodný a přesný útok, který propálil do té doby neprorazitelnou zbroj našeho gólmana. Avšak rychlá odpověď v podobě dalšího záseku z naší strany.
     Po chvílích urputného boje však přišlo ochabnutí naší obrany a také útoku. Útočníci byli střelecky impotentní a obránci zas jak povolná ženština nechali ,,projít,, každého. Nebylo divu, že draci z Hořovic najednou vedli 5:3 a my se nestačili divit co se děje. I zaveleli jsme ke dravějšímu útoku a po nekonečném obléhání dračí svatyně srovnali jsme na 5:5. To však bylo z naší, i strany draků všechno a tak zazvonil zvonec a nevyhrál nikdo.

Branky a asistence za Sokol Dobříš:
Martin Fic (Honza Vrba)
Petr Veselý (Vláďa Drnec)
Martin Fic (Honza Vrba)
Jarda Šimek (Martin Fic)
Petr Veselý (bez asistence)

TJ Sokol Dobříš - FbK 1996 Příbram - 7:3 (3:1, 2:0, 2:2)
     Do tohoto zápasu drželi hráči Příbrami poslední místo v tabulce a byli papírově nejslabším týmem v celé soutěži. Avšak v předchozím zápase porazili tým Vodolky a tak se, z do té doby nevýrazných příbramáků, stal obávaný soupeř, kterého jsme nehodlali podcenit. První branka zápasu padla po 28 vteřinách hry do branky Příbrami a po dalších 39 vteřinách do sítě naší svatyně. To však byli jediné chvíle, kdy byl stav i obrázek zápasu vyrovnaný. Od této chvíle jsme se stali jasnými režiséry zápasu jak herně tak gólově a když jsme občas polevili a Příbram se dotáhla na dvoubrankový rozdíl, přidali jsme na tempu a náskok zvýšili. Klání jsme jednoznačně a v pohodě dotáhli do vítězného konce a zaslouženě vyhráli 7:3. Za zmínku ještě stojí čistý hattrick pana Gappy.

Branky a asistence za Sokol Dobříš:
Petr Veselý (bez Asistence)
Vláďa Drnec (Evžen Teringl)
Vláďa Drnec (Petr Veselý)
Vláďa Drnec (Evžen Teringl)
Martin Fic (Honza Vrba)
Honza Vrba (Martin Fic)
Jarda Šimek (Honza Vrba)