TJ SOKOL Dobříš - Aktuální výsledky – 15.12.2007
Datum 19.12.2007 23:00:00 - Téma: Florbal muži
TJ Sokol Dobříš – FBC Sokol Hudlice - 5 : 4 (2:1, 0:2, 3:1)
     V tomto zápase šlo o souboj dvou Sokolských konkurenčních vesnic což bylo na atmosféře zápasu hodně znát. Pokud chtějí dobříšští pomýšlet na udržení v této lize, bylo bezpodmínečně nutné tento zápas vyhrát. Vstup do zápasu se našim borcům vydařil v podobě vedení 2:1 po první třetině. Avšak Hudlice se ukázaly jako tvrdě hrající, dost často zákeřně faulující tým a jen s podivem jim patří poslední místo v soutěži.
     Po urputném boji ve druhé třetině strhli vedení na svou stranu a zdálo se, že mají zápas pod kontrolou. Na začátku poslední části hry však začali řádit hráči Dobříše, zejména ,,Gapa,,, který zaznamenal hattrick, kteří třemi góly otočili stav z 2:3 na 5:3 a rozhodli utkání. Ke konci utkání došlo ještě k incidentu, kdy soupeřův útočník nevybíravě skolil jednoho z našich beků, za což mu byl odměnou mohutný kopanec do bočních žeber od mstitele Martina Fice, kterýž okamžitě vyinkasoval červenou kartu a nějaký čas si teď nezahraje. Hudlice už jen v úplném závěru stačili upravit skóre na 5:4. Velmi cenné a důležité utkání tedy skončilo zaslouženou výhrou Dobříše.

Branky a asistence za Sokol Dobříš:
Vláďa Drnec (Honza Vrba)
Petr Veselý (Honza Vrba)
Vláďa Drnec (Petr Veselý)
Jarda Šimek (Vláďa Drnec)
Vláďa Drnec (Martin Fic)

Wizards DDM Praha 10 – TJ Sokol Dobříš - 7 : 5 (3:1, 3:3, 1:1)
     Do tohoto zápasu Sokolové nastoupili značně oslabeni, vinou jednak červené karty pro Martina Fice, a také svalového zranění Štěpána Straky z prvního zápasu. Zůstali tedy jen dva hráči na střídání a tudíž se očekával fyzicky velmi náročný boj. Vyzdvihnout je třeba hlavně výkon beků Petra Veselého a Petra Švancary, kteří odehráli zápas bez střídání. Vývoj zápasu byl až nad očekávání vyrovnaný a rozhodly hlavně individuální chyby, ze kterých je třeba vyzdvihnout hlavně jednu. Dobříšskému gólmanovi Luďkovi se asi útoky Wizardů zdály málo efektivní, a tak se při lehkém zakopnutí při rozehrávce rozhodl vsunout míček za svá záda, do vlastní sítě . Utkání se odehrávalo ve velkém tempu a pro diváky muselo být dost atraktivní. Akce střídala akci, padali krásné góly, hrálo se čistě a čestně a padlo jen jedno vyloučení. Z vítězství se nakonec zaslouženě radovali Wizards Praha v poměru 7:5.

Branky a asistence za Sokol Dobříš:
Petr Veselý (bez asistence)
Vláďa Drnec (Jarda Šimek)
Jarda Šimek (Vláďa Drnec)
Honza Vrba (Petr Veselý)
Evžen Teringl (Tomáš Kadlec)

Tabulka po 12-ti odehraných zápasech



Kanadské bodování teamu Sokol Dobříš k 15.12. 2007