TJ SOKOL Dobříš - Nový cvičební rok v Sokole
Datum 29.8.2017 22:19:58 - Téma: Aktuálně
     Prázdniny utekly jako voda a v Sokolovně už se zase cvičí. Cvičení bude zahájeno v prvním zářijovém týdnu od 4. 9. 2017. Oddíly, které začnou cvičit později, informaci s předstihem zveřejní. Nabídka sportovního vyžití je opravdu pestrá: aerobik, rope skipping, tancování, cvičení pro děti, florbal, volejbal, nohejbal, zdravotní cvičení a opět tento rok budou cvičit i batolátka. Více informací o jednotlivých oddílech se dozvíte na našich webových stránkách
sokoldobris.cz, na facebooku FB Sokol Dobříš nebo na nástěnce TJ Sokola.
     A co nás tento rok čeká?
     V sobotu 9. září od 9.00 do 13.00 pořádá oddíl žen v sále Sokolovny Bazar oblečení, obuvi a sportovního vybavení.
     I Sokol se zapojí do akce Dobříš v pohybu konané 10.9. Těšit se můžete na opičí dráhu v Sokolovně, kterou mohou přijít zdolat děti i dospělí a "Florbalový festival" ve Sportovní hale.
     Tento cvičební rok je rokem sletovým. V naší jednotě se budou nacvičovat tyto skladby: pro předškoláčky NOTY – informace u cvičitelek předškoláčků, žactvo nacvičí skladbu DĚTI, TO JE VĚC – info Lenka Kohoutová, dorostenky a ml. ženy – SILUETY – info Gita Otavová, ženy – CESTA – info Marcela Šťástková a muži BORCI – info Josef Kopelent.
     Během sletového roku bude pořádáno několik doprovodných akcí. Hned v září proběhne Dobříší Sletová štafeta a to v neděli 24. září. K této akci bude jednota pořádat doprovodný program – Týden otevřených dveří od pondělí 18.9. do pátku 22.9. Přijďte si nezávazně zacvičit do Sokolovny a vyzkoušet si nejrůznější cviky, hry a sporty. V sobotu 23. září se odpoledne bude konat Hraní v přírodě pro děti i dospělé v lese nad rybníkem Bzdinka – budete si moci vyzkoušet střílení z praku, práskání bičem, hod hvězdicí, rozdělávání ohně pomocí křesadla, pro děti budou připraveny lanové překážky a drobné soutěže. V neděli 24. září bude uspořádána slavnostní Sokolská akademie , kde oddíly předvedou svá vystoupení a odpoledne Vás zveme do Kulturního domu na divadelní představení, které odehrají žáci 1. základní školy.
     Podrobnější informace ke všem akcím budou vyvěšeny.