TJ SOKOL Dobříš - 1. a 2. zápas ligy 2013/2014
Datum 2.12.2013 23:25:17 - Téma: Florbal muži
     Dne 28.9. 2013 nám začla sezóna 2013/2014 a my se mohli těšit na zápasy o třídu výše - PH + SČ liga mužů divize A, jelikož jsme minulou sezónu postoupili z 2.místa.
     Čekali nás zápasy proti Wizards DDM Praha 10 „C“ a FBC Hamsters Vysočany. To vše se odehrálo v Kunraticích ve zdejší hale.
     TJ Sokol Dobříš 8 : 5 Wizards DDM Praha 10 „C“ (5:1) (0:0) (3:4)
     Do zápasu jsme vstoupili excelentně a během první třetiny jsme ihned vedli, poté jsme neproměnili samostatný nájezd, ale po prvních deseti minutách jsme vedli 5:0. Opravdu famózní začátek, soupeř nejprve neproměnil první samostatný nájezd, ale do konce třetiny přesto snížil z přesilové hry a poté druhá třetina skončila bez branek, takže jsme do třetí třetiny vstupovali poměrně s klidem, ale ve třetí třetině jsme dovolili soupeři hrát 4x přesilovou hru a celkově dokonce 8x. Soupeř měl opět další samostatný nájezd, ale opět ho neproměnil. Stálo nás to všechny ohromně sil, abychom soupeře nedostali zbytečně do hry, což se naštěstí soupeřům nepodařilo a my získali hned v 1. utkání v sezóně první vítězství a cenné 3body.
     Branky: Paul Vojtěch, Drnec Vladimír, Fišer Filip, Prusík Filip, Šimek Jaroslav, Vrba Jan, Kašpar Vít a Teringl Evžen
     Asistence: 2x Teringl Evžen, 2x Bolek Matouš, Brabec Jakub, Drnec Vladimír, Bžoch Miroslav, Vrba Jan

     FBC Hamsters Vysočany 7 : 2 TJ Sokol Dobříš (3:0) (4:2) (0:0)
     Z naší strany strany to byl protrápený zápas. Soupeř na nás vlítnul a během tří minut vedl 2:0. Celý tým byl jak opařený, opravdu jsme se první zápas vydali ze všeho a bohužel to bylo znát, soupeř trestal naší každou chybu, ale zápas jsme odehráli se ctí. Po druhé třetině jsme si řekli, že už soupeři nedovolíme ani jediný gól vstřelit a to se nám i podařilo, ale i díky tomu, že soupeř nejspíš šetřil svoje síly na další utkání. Každopádně s těmito 2zápasy jsme byli spokojeni, samy jsme si v kabině po utkáních řekli, že vozit z každého dvojzápasu 3body by bohatě stačilo.
     Branky: Melša Václav a Šimek Jaroslav
     Asistence: 2x Teringl Evžen