TJ SOKOL Dobříš - Náš nejlepší taneční pár 2012
Datum 28.1.2013 22:50:00 - Téma: Taneční oddíl
     Za rok 2012 jsme se zúčastnili celkem čtrnácti soutěží, z toho osmi ve standartních tancích a šesti v tancích latinsko-amerických. Za naší úspěšnější soutěž by se dala počítat „Cena TŠ Salsa v Benešově u Prahy“, která se konala 2. 6. 2012. V latinsko-amerických tancích se této soutěže účastnilo jedenáct párů a ve finálovém boji jsme obsadili krásné sedmé místo.

     
     Ve standartních tancích jsme na této soutěži skončili těsně před finálovou čárou, do finále postupovaly pouhé čtyři páry a na nás tak zůstalo místo páté. Další velice úspěšnou soutěží bylo „O taneční škrpál města Slaného“ , která se konala 9. 12. 2012. Budova, která měla rozměry podobné naší dobříšské sokolovně, nám pomohla porazit devět a obsadit v semifinále krásné desáté místo.
     Velká pomoc v roce 2012 pro nás byla posila tréninků latinsko-amerických tanců s panem Pavlem Horákem. Na tyto tréninky jezdíme jednou za čtrnáct dní až do Slaného. V tancích standartních nám k lepším výsledkům pomáhá individuální přístup našeho domovského trenéra pana Stanislava Jílka.
     Za rok 2012 bychom chtěli poděkovat právě našim trenérům, dále pak vedoucím dobříšského sokola za umožnění tréninků a za podporu, kterou jsme měli v roce 2012.
     V roce 2013 bychom si přáli třídu B ve standartních tancích a třídu C v tancích latinsko-amerických.
     Přejeme vám, ať i pro vás je 2013 úspěšný a šťastný stejně (i více), než byl rok starý. Za TK Sokol Carola Dobříš Roman Lébl a Lucie Smrtová