TJ SOKOL Dobříš - Konec sezóny 2009/2010
Datum 25.11.2010 20:50:00 - Téma: Florbal muži
     Je tomu už pár pěkných měsíců, co byl vložen poslední komentář k účinkování dobříšských florbalistů na ligové scéně a tak přichází čas na konečné shrnutí loňské sezony a krátké okomentování, prozatím šesti odehraných zápasů, v ročníku letošním.
     Musím říci, že loňská sezona se nám celkem dosti vydařila, z celkových 10ti týmů v naší skupině jsme vybojovali skvělou čtvrtou pozici s jasným, pohodlným náskokem před pronásledovateli na příčce páté. Z 18ti zápasů jsme se celkem 8krát radovali z výhry, 4x jsme byli relativně spokojeni s remízou a celkem 6x jsme ochutnali hořkou chuť porážky, což je úspěšnost kolem 60ti %. Naše skóre se také těšilo pozitivní bilanci: 96 vstřelených ku 74 obdržených branek, přičemž nám patřilo druhé místo v žebříčku nejlépe střílejících týmů.
     Za zmínku ještě stojí individuální statistika hráčů, kdy dva borci z našeho mančaftu obsadili celkově čtvrté a páté místo mezi elitou v kanadském bodování soutěže. Sezónu 2009/2010 lze tedy hodnotit jako velice úspěšnou a nezbývá než se pustit do nového ročníku pražské a středočeské ligy.