TJ SOKOL Dobříš - Ohlédnutí za polovinou florbalové sezóny 2009/2010
Datum 26.2.2010 23:20:00 - Téma: Florbal muži
     Florbalový tým TJ Sokol Dobříš se již nachází za polovinou letošní pražské florbalové soutěže, zařazené pod názvem: PH + SČ liga mužů - divize C, a tak jsou již k dispozici určité skutečnosti, na základě kterých můžeme začít pomalu hodnotit úspěšnost letošní sezóny.
     Po 12. kole z celkových 18 se drží florbalový tým z Dobříše na slibném 4. místě a má na kontě 5 výher, 4 remízy a 3 prohry. Za největší úspěch probíhající sezóny lze určitě označit výhru nad suverénem skupiny týmu Tatran Střešovice C. Tento tým, složený ze samých mladých perspektivních hráčů, trenůjících na extreligové úrovni, se v letošní sezóně podařillo porazit pouze jedinému týmu, a to týmu TJ Sokol Dobříš.
     Za stále gradující herní formou dobříšského týmu stojí tvrdý trénink a určitě také posílení týmu zkušenými hráči Martinem Ficem a Petrem Švancarou z florbalového týmu Sokolu Mníšek pod Brdy, a také novými kvalitními hráči Tomášem Pletichou a Vladimírem Vojancem. Doufejme, že forma týmu vydrží minimálně do konce letošní sezóny a celý florbalový tým TJ Sokolu Dobříš bude moci pocítit skvělý pocit z dobře odvedeného týmového sportovního výkonu.