TJ SOKOL Dobříš - Aktuální výsledky – 16.4.2009
Datum 16.4.2009 22:50:00 - Téma: Florbal muži
     Už je tomu dlouhá doba, co jsme naposledy zveřejnili jak si stojí hráči florbalu reprezentující TJ Sokol Dobříš. A tak nyní přicházíme s novinkami, po kterých jste jistě velice lační. Vzhledem k vytíženosti redaktorů však již nebude každý zápas komentován zvlášť, ale vždy po čase přijde nějaké to zhodnocení.
     Od posledních komentářů jsme odehráli 8 zápasů, a tož musíme přiznat, že se nám vedlo nevalně. Ze zmiňovaných osmi zápasů se nám podařilo zvítězit pouze jednou. Avšak zápas to byl více než perfektní, protože na jeho konci svítilo skóre 12:3 v náš prospěch proti zdecimovanému rivalovi z Hudlic. Další bodový zisk přineslo naše utkání, proti dobře známému celku z Příbrami. Při výsledku 5:5 se hráči Příbrami radovali jako kdyby vyhráli a naopak my byli zklamáni jako při porážce. Pak už bohužel žádné utkání bodový zisk nepřineslo. Ne, že bychom hráli špatně nebo by kvalita soupeřů převyšovala naší, ale prostě vždy nám k příznivějšímu výsledku něco chybělo. Za zmínku stojí například vedení 4:0 proti Vodolce, kdy jsme nakonec dokázali vedení úplně ztratit a prohrát 5:7. Další zápas, který stojí za okomentování je "řežba" s Futures Praha, na které se největší měrou podepsalo duo rozhodčích, kteří by za výkon zasloužili "doživotí".
     Jinak zápasy hrajeme vyrovnané a chybí nám zkrátka ta troška štěstí. Před námi jsou poslední čtyři zápasy, tak se budeme snažit, ať je naše konečné postavení v tabulce co nejlepší.

Tabulka po 20-ti odehraných zápasech



Kanadské bodování teamu Sokol Dobříš k 16.4.2009